Egyedi weboldal készítés

Számos cégnek, vállalkozásnak és magánszemélynek is van már weboldala. De vajon ezek a weboldalak úgy működnek, ahogyan szeretnék?

Számomra fontos, hogy a lehető legjobbat kínáljam az ügyfeleimnek, így minden ügyfél számára elkészítem a saját vállalkozására szabott, teljesen egyedi igényeknek megfelelő weboldalt.

Az egyedi tervezésű és kivitelezésű honlapok kiemelik ügyfeleimet a konkurencia közül. Az egyedi honlapfunkciók javítják a honlap megjegyezhetőségét, és ha elnyerik a látogatók tetszését, akkor népszerűbbé, látogatottabbá is tehetik azt.

A minőségi webdesign pozitív benyomást kelt az ügyfélben, növeli a vállalkozás hitelességét és bizalmat épít ki a felhasználókban. Fontos, hogy egy weboldal első pillantásra is kommunkáljon a látogatóval és további olvasásra csábítsa.

A jó weboldal a jó tervezés, a figyelemfelkeltő grafika, a vonzó tartalom és a céltudatos marketing kombinációja.

A weboldal felépítésénél és a webdesign kialakításánál arra törekszek, hogy ne csak a látogató tetszését nyerje el, hanem arra is, hogy pozitív benyomása a látogatót vásárlási döntéshez vezesse.

Biztosan
szükséged van
egy új weboldalra
ha:

  • Nem vagy elégedett a weboldalad kialakításával vagy funkcionalitásával.
  • Szeretnél egy új platformon is megjelenni.
  • Szeretnél lépést tartani a konkurenciával.
  • A weboldalad nem hoz eredményt, nincs elég új megbízás, ügyfél, értékesítés.
  • Magad építed a weboldalad, de túl sok időbe, fáradtságba kerül, és nem hozza meg azt az eredményt, amelyet szeretnél.
  • Segítségre van szükséged a céloldalak, csatornák, e-mail automatizálás létrehozásában.
  • Nem reszponzív a jelenlegi weboldalad.
  • Vagy egyáltalán nincs még weboldalad.
Reszponzív webtervezés - átméretezi és optimalizálja a tartalmat

Minden eszközön jól mutat!

Az eszközök és a böngészők között ma óriási a különbség. Ennek eredményeként sok elavult webhely nem olvasható például okostelefonon vagy tableten. Annak biztosítását, hogy webhelyed minden eszközön jól nézzen ki, „adaptív tervezésnek” nevezzük . Így a webhelyed látogatójának nem kell nagyítania a mobiltelefonján, hogy elolvassa az apró betűs részt.

Ezért biztosítom, hogy webhelyed bármilyen eszközön jól nézzen ki, és alaposan tesztelem, mielőtt átadnám webhelyed.

Desktop
A reszponzív webtervezés alkalmazkodik a legnagyobb felbontású asztali monitorhoz is, így nagyobb élményt nyújtva látogatóid számára.
Tablet
A tablethez történő alkalmazkodás megkönnyíti a weboldalad használatát azon az eszközön is, amely manapság egyre jobban elterjed.
Mobil
Az internetes szörfözés leggyakrabban használt eszköze az okostelefon, így a weboldalad megjelenése és könnyű kezelhetősége különsen fontos.

Tom-webDesign

Weblap készítés

A weboldal készítés folyamata

Így készül el a honlapod

Személyes konzultáció

A személyes konzultáció alkalmával megbeszéljük a projekt követelményeit és megvalósításának lehetőségeit. A Te elképzeléseid és az én tapasztalatom alapján segítek kiválasztani a legmegfelelőbb megjelenést vállalkozásod számára. Ismertetem a lehetséges megoldásokat és megválaszolom az összes fontos kérdést.

Egyedi grafikai tervezés

A begyűjtött információk és kéréseid alapján kialakítom a lagmegfelelőbb grafikát. Mivel sablonokat nem használok, csak egyedi grafikai tervezésű weboldalakat készítek. Segítséget jelent ha már van egy kidolgozott, meglévő arculatod, például van már logód, dokumentum sablonod, vagy kiválasztott színed.

Weboldal kivitelezése

Ha már elfogadtad a webdesign terveket, nekilátok a megvalósításnak. A weboldalt a terveid alapján építem fel teljesen egyedivé, kiegészítve animációkkal és egyéb vizuális elemek hozzáadásával. Gondoskodok arról is, hogy könnyen használható legyen, rugalmasan igazodjon a megjelenítő eszközök kijelzőjének méreteihez, és természetesen a célját is szolgálja.

Weboldal átadása, indítása

Ha a tesztelés alakalmával nem találok hibát, akkor egy közösen egyeztetett időpontban a weboldal élesítésre kerül. Átadom a honlap hozzáférési adatait és admin felületét bemutató dokumentációt. Amennyiben merülnek még fel hibák, amik a tesztelés során elkerülték a figyelmemet, természeteszen ilyenkor még javítom.

Webdesign

Tartalomkezelő rendszer (CMS)

A tartalomkezelő rendszer egy webalkalmazás formájában működő szoftver csomag, amely lehetővé teszi a weboldal egyszerű szerkesztését vagy új tartalom létrehozását. Ez a rendszer megkönnyíti a weboldal tartalmának rendszeres frissítését. Jellemzően könnyen érthető és használható a felhasználói felületük, legalábbis egyszerűbb, mint ha a kódot kellene megváltoztatnod.

A WordPress a világon a leggyakrabban használt és legmegbízhatóbb CMS-csomag. Ez lehetővé teszi, hogy saját magad könnyedén végezhess módosításokat a webhelyeden. Persze nem tudsz megváltoztatni mindent a honlapodon, de a weboldalad egy részének tartalmát Te magad is szerkesztheted. A weboldalad biztonsága érdekében, azonban továbbra is érdemes szakemberhez fordulnod, ha komolyab szerkesztést, vagy frissítést kell végezni rajta.

Ingyenesen és kötelezettség nélkül tanácsot adok Neked.

Örömmel válaszolok előre, szolgáltatásaimmal kapcsolatos kérdéseidre.

Készen állsz valami új létrehozására?