Support

Mit is takar a weboldal karbantartás?

A biztonságos működés fenntartásához szükséges a weboldal motorjának, a felhasznált bővítményeknek, és egyéb kiegészítőknek a folyamatos frissítése, telepítése. Ezenkívül szükséges a weboldal rendszeres technikai ellenőrzése. Néha felmerülhetnek olyan problémák, amelyeket a lehető leghamarabb azonosítani és megoldani kell.

A megelőzés érdekében pedig fontos egy olyan védelmi vonal beállítása, amely rendszeresen átvizsgálja a weboldalt. Képes blokkolni a nem kívánt felhasználókat, robotokat, és ha kell, riasztani a weboldal karbantartóját, adminisztrátorát.

A rendszeres biztonsági mentések elkészítése is fontos feladat arra az esetre, ha valamilyen hiba okán a weboldalt vissza kellene állítani egy régebbi verzióból.

Érdemes átnézni a tartalmainkat is időről időre, hogy a megjelenített szövegek, képek, videók, stb. naprakész és új információkkal szolgáljanak a látogatóid számára.

Weboldal tartalmi karbantartása

Tartalom

Segítségre van szükséged a tartalommal kapcsolatban? Segíthetek a meglévő tartalom hozzáadásában, törlésében és módosításában, vagy teljesen új oldalak hozzáadásában.

Grafika

Segíthetek az átméretezésben, optimalizálásban és új képek hozzáadásában. Ha a webhelyednek új arculatra van szüksége, akkor megváltoztathatom a logókat, a márkanevet és a színharmóniát is.

SEO

Segítek abban, hogy weboldalad megőrizze, vagy javítsa pozícióját a Google kersés során. Tanácsot adok bármilyen új tartalommal, az oldalakkal kapcsolatos munkával és a finomhangolással kapcsolatban.

E-mailek

Gondjaid vannak az üzleti e-mailekkel? Tanácsot adok az e-mail beállításával, a jelszavak visszaállításával és általános támogatással kapcsolatban felmerülő problémák megoldására.

A weboldal átadását követően is támogatlak!

Egy weboldal karbantartást és megfelelő szolgáltatást is igényel.

Weboldal műszaki karbantartása

WordPress frissítések

A WordPress frissítésekre szükség van annak érdekében, hogy webhelyedet biztonságban tartsák és ne legyen védtelen a rosszindulatú programokkal szemben. Biztosítom, hogy a WordPress mindig a lehető leghamarabb frissüljön.

Téma frissítések

A WordPress maghoz hasonlóan rendszeresen frissítem a webhelyed téma fájljait annak érdekében, hogy azok biztonságosak és kompatibilisek legyenek, valamint támogassák a legfrissebb és legújabb szolgáltatásokat.

Plugin frissítés

Naprakészen tartom a beépülő modulokat, hogy webhelyed biztonságos és kompatibilis maradjon és a legújabb funkciók se okozzanak kompatibilitási problémákat.

SSL megújítás

Az SSL-tanúsítványok biztonságban tartják webhelyedet, ezért szükség van azok megújítására is. Én figyelemmel kísérem a tanúsítványok állapotát és gondoskodok állandó frissítésükről.

Vírus és spamkezelés

Minden weboldal biztonsági tűzfallal és spam védelemmel van telepítve, így kicsi a valószínűsége annak, hogy weboldalad megfertőződne. Ha mégis megtörténne, azonnal gondoskodok a fertőző elemek, zavaró reklámok, és spam-ek eltávolításáról.

Webkiszolgáló hangolása

Rendszeresen tesztelem és frissítem a php-verziókat, a gyorsítótár- és optimalizálási mechanizmusokat, valamint általános webszerver-hangolást a nagyobb sebesség és stabilitás érdekében.

Ingyenesen és kötelezettség nélkül tanácsot adok Neked.

Örömmel válaszolok előre, szolgáltatásaimmal kapcsolatos kérdéseidre.

Vedd fel velem a kapcsolatot!