Support

Mit is takar a weboldal karbantartás?

A biztonságos működés fenntartásához szükséges a weboldal motorjának, a felhasznált bővítményeknek, és egyéb kiegészítőknek a folyamatos frissítése, telepítése. Ezenkívül szükséges a weboldal rendszeres technikai ellenőrzése. Néha felmerülhetnek olyan problémák, amelyeket a lehető leghamarabb azonosítani és megoldani kell.

A megelőzés érdekében pedig fontos egy olyan védelmi vonal beállítása, amely rendszeresen átvizsgálja a weboldalt. Képes blokkolni a nem kívánt felhasználókat, robotokat, és ha kell, riasztani a weboldal karbantartóját, adminisztrátorát.

A rendszeres biztonsági mentések elkészítése is fontos feladat arra az esetre, ha valamilyen hiba okán a weboldalt vissza kellene állítani egy régebbi verzióból.

Érdemes átnézni a tartalmainkat is időről időre, hogy a megjelenített szövegek, képek, videók, stb. naprakész és új információkkal szolgáljanak a látogatóid számára.

Weboldal tartalmi karbantartása

Tartalom

Segítségre van szükséged a tartalommal kapcsolatban? Segíthetek a meglévő tartalom hozzáadásában, törlésében és módosításában, vagy teljesen új oldalak hozzáadásában.

Grafika

Segíthetek az átméretezésben, optimalizálásban és új képek hozzáadásában. Ha a webhelyednek új arculatra van szüksége, akkor megváltoztathatom a logókat és a márkanevet és a színharmóniát is.

SEO

Segítek abban, hogy weboldalad megőrizze, vagy javítsa pozícióját a Google kersés során. Tanácsot adok bármilyen új tartalommal, az oldalakkal kapcsolatos munkával és a finomhangolással kapcsolatban.

E-mailek

Gondjaid vannak az üzleti e-mailekkel? Tanácsot adok az e-mail beállításával, a jelszavak visszaállításával és általános támogatással kapcsolatban felmerülő problémák megoldására.

A weboldal átadását követően is támogatlak!

Egy weboldal karbantartást és megfelelő szolgáltatást is igényel.

Weboldal műszaki karbantartása

Ingyenesen és kötelezettség nélkül tanácsot adok Neked.

Örömmel válaszolok előre, szolgáltatásaimmal kapcsolatos kérdéseidre.

Vedd fel velem a kapcsolatot!